Find Billig Pris

Vi har over 50.000 billige priser

CoolStuff.dk

CoolStuff.dk 4.4 out of 5 based on 81 ratings.

Kender du de hjemmesider, hvor man bare lige skal kigge hurtigt, og så går der pludselig meget længere tid end planlagt? Først falder man over noget sjovt, så får man lyst til at kigge videre, og derefter ser man sig selv klikke ind på samtlige kategorier for at se, hvad mere der er at finde. Nøjagtig sådan en hjemmeside er Coolstuff.dk. Har du kun et par minutter? Så er det en dumt idé at slå et smut forbi sitet. Du vil nemlig hurtigt, og uden du selv når at tænke over det blive fanget af alle de sjove ting, sitet kan tilbyde.

På sitet vil du finde ting og sager, du slet ikke vidste, man kunne få. Du vil opleve de sjoveste gadgets, som du ved første øjekast måske ikke engang ved, hvad skal bruges til. Tag på opdagelse i sitets forunderlige verden og lad dig overraske af himstragimser og tingeling. Find sjove gaver til dine venner og din familie eller ting til dig selv, som du overraskende nok bare må eje.

I sitets top finder du en toolbar, der ikke bare er cool – den er faktisk genial. Den består af tre justeringsbjælker, der hjælper dig til hurtigt og effektivt at indskrænke din søgen, så du kun får de gadgets frem, som er inden for dit søgefelt. I første bjælke kan du justere gavens pris, hvilken gør det nemt for dig at udelukke de dyre gadgets, hvis du blot leder efter en sjov lille ting til din kammerat. I næste bjælke kan du justere kønnet, alt efter om gaven skal kunne bruges af en mand, en kvinde eller begge. Sidste bjælke justerer alderen, og så bliver det vidst heller ikke nemmere.

Coolstuff.dk – alt for cool!

Var det noget med en slikfanger, hvor en lille automat med fangearm fanger slikket til dig? Eller hvad med et par svømmehandsker eller et minikøleskab? Har du nogensinde hørt om en gigantisk vingummibamse, der er 1000 gange så stor, som en almindelig vingummibamse? Og et bærbart musiksystem der kan sætte gang i festen, uanset hvor du befinder dig? Okay, nogle af tingene er måske blot sjove gaver, men andre kan faktisk være rigtigt nyttige at have ved hånden.

Coolstuff.dk er en god blanding af sjove og skøre gadgets samt de mere seriøse, der faktisk kan være gavnlige og nyttige at have ved hånden. På sitets forside finder du to kategorier, der fylder siden nedad. Her er der tale om kategorierne ’gadget-topliste’ og ’nye gadgets’, der gør det nemt og overskueligt for dig at danne dig et indtryk af, hvad sitet kan tilbyde.

Øverst oppe er nogle topkategorier, som du bare må klikke dig igennem. Hver eneste kategorier gemmer nemlig på finurlige og vidunderlige gadgets, hvoraf der med garanti er nogle, du aldrig har hørt om, og som du bestemt ikke kunne forestille dig eksisterede.

Find en sjov gave til en du holder af, eller køb en drillegave til pakkespillet. Én ting er sikkert – du vil blive overrasket over, hvor meget Coolstuff.dk faktisk kan tilbyde.

Hvad synes du?
Rating: 4.4/5 (81 stemmer).