Find Billig Pris

Vi har over 50.000 billige priser

Haglöfs Tight rygsæk

Historien om Haglöfs går helt tilbage til starten af 1900-tallet i Torsång, hvor svenske Victor Haglöfs begyndte at designe rygsække i sit sommerhus. I første omgang var Haglöfs tasker henvendt til de lokale skovhuggere og landmænd, der manglede en funktionel og slidstærk til det fysisk krævende arbejde i den svenske natur. Allerede dengang var det kvalitet og slidstyrke, der karakteriserende Haglöfs produkter.

Kvaliteter, der stadig kendetegner mærket den dag i dag. Skovhuggerne og landmændene tog imod produktet med åbne arme, men dette var kun begyndelsen på en succesfuld forretning for Victor Haglöfs. Det skulle nemlig senere hen vise sig, at Haglöfs blev en af de allermest foretrukne taskeleverandører verden over. I dag har Haglöfs mere end 500 forskellige produkter, der sælges i Skandinavien, Europa og sågar Japan.

Haglöfs er den største leverandør af outdoorudstyr og tøj i Norden, og det er der en grund til. Produkterne er enkle og anvendelige og på samme tid tekniske og avancerede. Selvom deres produkter aldrig er spækket til bristepunktet med overflødige detaljer, der både fylder og vejer, har de alligevel alle de påkrævede detaljer, der er nødvendige for at skabe en god brugeroplevelse for køberen. Tight-rygsækken, der nok er det allermest populære Haflöfs produkt, er for eksempel let og komfortabel, men samtidigt slidstærk og vandafvisende. Den er altså udstyret med en tilpas mængde detaljer, der er med til at gøre tasken til én af de allerbedste på markedet.

Tight rygsækken findes i 3 serier og 6 forskellige størrelser. Den almindelige tight er seriens billigste, men en suveræn rygsæk til daglig brug, hvor kravene er enkle. Den funktionelle taske sidder godt takket være det pæreformede look, der kendetegner Tight rygsækkene.

Tight Pro er en fremragende rygsæk til all-round brug. Detaljer som komfortable og aftagelige skulderstropper, en velpolstret computerlomme med god lukning og bærehåndtag, så den kan tages ud alene, gør tasken til en god løsning for brugere, der stiller ekstra store krav til komfort og design.

Tight EVO er topmodellen i serien. Men en lang række features som frontpanel med elastiksystem, der gør det muligt at binde ekstra tilbehør fast til tasken og aftagelige skulderstropper, gør tasken til en topmoderne variant, du med garanti ikke vil fortryde en investering af.

Så hvis du har brug for en topmoderne og funktionel rygsæk, du kan have glæde af i rigtig mange år frem i utallige forskellige situationer, er Haflöfs er rigtig godt bud.