Find Billig Pris

Vi har over 50.000 billige priser

Hvad siger kunderne om Find Billig Pris?

Jeg havde fået til opgave at finde en rigtig god gave til en veninde, vi var flere piger der havde lagt nogle penge til side, så hun kunne få det hun ønskede sig, nemlig et flot armbåndsur.

Jeg satte mig godt tilrette ved min computer og besluttede mig for at det måtte være online jeg skulle finde det famøse ur.

Jeg havde en nogenlunde idé om hvordan det skulle se ud og samtidig en pris indikator, det var det beløb vi havde samlet sammen. Jeg fik startet min computer og jagten gik ind. Der var tusindevis af ure og smykker at kigge på og indimellem måtte jeg lige gå en tur rundt i lejligheden og kigge på noget andet end ure. Det var faktisk lidt forvirrende syntes jeg, så jeg besluttede mig for at gå lidt anderledes til værks.

Jeg havde nemlig fundet nogle sider, hvor jeg kunne klikke på beløb og vare og så var der på forhånd udvalgt nogle ure, til den slags penge vi havde råd til at betale. Den side jeg syntes der stod mest ud af mængden, var www.findbilligpris.dk, der kunne jeg godt lide opbygningen af siden, samt deres tekst til de forskellige varegrupper.

Det var også her igennem, jeg fandt uret til vores veninde. Da dagen kom hvor vi skulle give gaven til vores veninde, og hun blev hun himmel henrykt over, at vi lige nøjagtig havde ramt den stil, hun godt kunne lide, med det ur, jeg havde shoppet online. Hun sad længe og bare kiggede på uret, og jeg kunne godt se hvad hun ville spørge til, så jeg sagde, ja! jeg har købt det online gennem en shoppen Find Billig Pris, så næste gang du skal finde idéer til gaver, eller shoppe til dig selv, så kan du få god inspiration på dette site.

Hun grinede og jeg kunne se hun var oprigtigt glad for gaven, det lunede.

Dora, 2o12